27 квітня працівники калинівської поліції затримали двох студентів ПТУ, які у селі Черепашинці Калинівського району на полі підпалили скирту твердих кормів для великої рогатої худоби. На слід паліїв правоохоронців вивів службовий пес. Своїми діями місцевому сільськогосподарському товариству правопорушники заподіяли майнову шкоду в особливо великих розмірах.

Як розповів керівник калинівської поліції Петро Скічко, близько другої години дня до поліції надійшло повідомлення про те, що на полі у селі Черепашинці горить скирта. На місці події слідчо-оперативною групою було встановлено, що причиною загорання є підпал. На слід правопорушників правоохоронців вивів службовий пес. Він привів оперативників на місцеве озеро, де на березі відпочивали двоє студентів калинівського ПТУ віком 17 та 18 років. Побачивши поліцію, вони зізналися, що підпалили скирту задля розваги.

Як з’ясувалося, у с. Черепашинці хлопці приїхали з Калинівки електричкою, щоб відпочити на озері. Дорогою до водойми сіли під скиртою покурити та задля розваги підпалили її. Внаслідок пожежі згоріло 90 тонн грубих кормів для худоби на суму 181 000 гривень.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження майна). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 2482
Поширень: 0