«Життя дається тільки раз» - під такою назвою пройшли спортивні змагання серед підлітків районного центру, що були проведені за ініціативи працівників Національної поліції Вінницької області та підтримки районного відділу освіти.

Захід проходив в центральному парку міста Бар та тривав протягом двох годин, а головне завдання квесту - це пропаганда серед молоді здорового способу життя та його цінності.

Участь у змаганнях взяли 7 команд, які були сформовані із школярі і студентів місцевих шкіл, коледжів та ліцею.

На Вінниччині поліцейські влаштували квест для підлітків

У програму змагань були включені завдання, в яких дітям необхідно було співати патріотичних пісень, малювати, вчитися довіряти один одному, називати головні цінності життя та розповідати про здоровий спосіб життя.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Ігоря Порохового, мета проведення даного заходу є залучення дітей до здорового способу життя, прищеплення молоді цінностей, які спонукали б їх до більш бережного ставлення до власного життя та здоров’я.

На Вінниччині поліцейські влаштували квест для підлітків

Багато позитивних емоцій викликали у дітей спортивні та творчі змагання, які для них підготували працівники поліції та педагоги. Підтримати дітей прийшли і їх батьки.

На Вінниччині поліцейські влаштували квест для підлітків

Після проходження командами всіх етапів змагань підлітки взяли участь у танцювальному флешмобі.

На Вінниччині поліцейські влаштували квест для підлітків

Переможцем змагань стала загальноосвітня школа №4 міста Бар, друге місце посіла команда школи №2, а трете зайняв Барський коледж транспорту та будівництва. Від організаторів змагань переможці отримали пам’ятні медалі, спортивний інвентар та солодощі. Інші учасники квесту не залишились без подарунків та також отримали подяки та солодощі.



Переглядів: 4127
Поширень: 0