Нещодавно поліцейські затримали у Могилів-подільскому районі 54-річного підозрюваного у скоєнні вбивства двох мешканців села Юрківка. Зловмисник обухом сокири позбавив життя двох односельців на грунті неприязних відносин.

За словами начальника Могилів-Подільського відділу поліції Юрія Дубецького, близько 10-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про виявлення мертвими двох людей в будинку в с. Юрківка.

Слідчо-оперативна група поліції виявила на тілі загиблих, 62-річної жінки та 58-річного чоловіка ознаки насильницької смерті. За висновками експертів, люди загинули від ударів, нанесених по голові обухом сокири. Знаряддя вбивства зі слідами крові поліцейські знайшли в будинку.

Правоохоронці оперативно вийшли на слід зловмисника. Під підозру потрапив односелець загиблих. Його затримали через годину після виявлення вбитих. Чоловік ще перебував у стані алкогольного сп’яніння. За попередніми даними слідства, напередодні ввечері він перебував у будинку загиблих, де розпивав з ними спиртні напої. Виник конфлікт і власник помешкання вдарив гостя, після чого той пішов.

На Вінниччині ображений чоловік сокирою вбив колишню дружину та її співмешканця

Ображений чоловік невдовзі повернувся до будинку вже з метою помститися своїй колишній співмешканці та чоловіку, з яким вона в останній час проживала.

Затриманий зізнався у скоєнні злочину. Він розкаявся у скоєному та співпрацює зі слідством.

За фактом умисного вбивства двох людей відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України. Такий злочин карається позбавленням волі до 15 років або довічним ув’язненням.



Переглядів: 2490
Поширень: 0