Сьогодні близько 3.30 в с. Бохоники Вінницького району 47-річний чоловік із мисливського карабіну «Сайга» розстріляв свого знайомого, 43-річного односельця.

Інформація про множинні вогнепальні поранення у потерпілого надійшла до поліції з лікарні швидкої допомоги. Поліцейські затримали підозрюваного у стрілянині на території його домогосподарства. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Жодних пояснень він надати не міг.

За інформацією т.в.о. начальника Вінницького районного відділення поліцїі Сергія П’ятака, поліцейські вилучили зброю, з якої він важко поранив потерпілого. Мисливський карабін «Сайга» перебував у нього на законних підставах.

Слідчим управлінням поліції розпочато слідство у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками ст.15 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство).

За попередніми даними слідства, чоловіки розпивали спиртні напої у бесідці на території домогосподарства підозрюваного, після чого між ними виник конфлікт.

В результаті, господар відкрив стрільбу по своєму гостю. Отримавши численні вогнепальні поранення, потерпілий ще зумів подзвонити другу, який викликав швидку допомогу.

Затриманий уже мав проблеми з законом у 2014 році, коли з цієї ж «Сайги» був важко поранений його знайомий. Суд визнав його винним у спричинення необережного тяжкого ушкодження потерпілому та присудив 200 годин громадських робіт. Разом з тим присудив повернути власнику вилучений у нього мисливський карабін.

Тепер підозрюваний у замаху на вбивство затриманий, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме перед судом про його арешт на період розслідування



Переглядів: 3186
Поширень: 0