Працівниками поліції було затримано 21-річного зловмисника, який наніс тілесні ушкодження та погрожував ножем 16-річному хлопцю.

Вчора до Барського відділення поліції звернувся 16-річний житель села Вендичани. Хлопець розповів, що в селі Кузьминівці невідомий хлопець наніс йому декілька ударів в область голови та тулуба, після чого погрожував ножем за те, що він заступився за малолітнього.

За описом свідків правоохоронці протягом декількох годин розшукали та затримали зловмисника. Хлопець разом із товаришами відпочивав у місцевому кафе. Ними виявився 21-річний житель сусіднього села Степанки. Зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

За попередніми даними слідства, конфліктна ситуація виникла через те, що підозрюваний розбив свій мобільний телефон та почав зганяти злість на малолітньому хлопчику, який опинився поруч.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство)КК України. За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.



Переглядів: 2374
Поширень: 0