Слідчим відділом прокуратури Вінницької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення працівником поліції одного із відділів поліції області корупційного злочину та до Барського районного суду Вінницької області скеровано обвинувальний акт за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 369 та ч. 1 ст. 190 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що старший інспектор Жмеринського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області з обслуговування території Барського району та м. Бар, будучи службовою особою правоохоронного органу, усвідомлюючи протиправність своїх дій, діючи умисно, з корисливих мотивів, маючи намір спрямований на заволодіння майном через підбурення особи до надання неправомірної вигоди шляхом обману заволодів коштами в сумі 1 500 грн.

За вчинені кримінальні правопорушення передбачене покарання у виді позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.



Переглядів: 1944
Поширень: 0