22 травня близько 22.30 у м. Немирів загинув місцевий житель. За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі мотоциклу. Від отриманих ушкоджень мотоцикліст загинув на місці пригоди, а його 20-річна пасажирка госпіталізована у лікарню.

Автопригода сталася на вулиці Польовій в м. Немирів.

Попередньо встановлено, що 19-річний житель Немирівського району, керуючи автомобілем «Ауді», виїжджаючи з другорядної дороги, не надав перевагу в русі мотоциклу «Сузукі», який їхав по головній дорозі.

Внаслідок зіткнення 18-річний водій мотоциклу загинув на місці пригоди, а його 20-річна пасажирка з переломом стегна госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні.

Загиблим виявися житель м. Немирова. Він з подругою приїхав на вихідні до рідних з Києва, де навчався на четвертому курсі у одному з університетів.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідчими органами призначено проведення ряду експертиз. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.



Переглядів: 4599
Поширень: 0