У Вінницькому районі оперативники карного розшуку затримали двох раніше судимих чоловіків за підозрою у скоєнні крадіжок. Використовуючи спеціально пристосовані інструменти, зловмисники проникали в помешкання вінничан та виносили цінні речі.

До поліції звернулись одразу двоє мешканців села Березино з заявами про крадіжки. В 44-річного чоловіка з будинку викрали насосну станцію, електролобзик, шуруповерт та перфоратор, а в 48-річної жінки з гаража винесли бензопилу.

Провівши ряд оперативних заходів, поліцейські затримали зловмисників за декілька днів. Ними виявились двоє раніше судимих за аналогічні злочини вінничан віком 51 та 30 років. В них правоохоронці вилучили інструменти за допомогою яких вони відкривали двері.

Як з’ясувалось, чоловіки декілька місяців тому звільнились з місць позбавлення волі та крадіжками заробляли на життя. Вночі вони зламували дверні замки або розбивали вікна та викрадали цінні речі з будинків.

Зловмисники затримані в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такі злочини затриманому загрожує до 6 років ув’язнення. Працівники поліції перевіряють їх на причетність до інших аналогічних злочинів.



Переглядів: 2513
Поширень: 0