35-річна продавець місцевого магазину торгувала забороненим товаром, який знаходився у 6-літрових пластикових пляшках для питної води. дільничий інспектор міліції Сергій ПатлатюкКоли правоохоронці нагрянули в торгівельний заклад з перевіркою, в складському приміщенні знаходилось 63 літри приготовленого до продажу хмільного зілля.

За словами дільничного інспектора міліції Сергія Патлатюка, який виявив підпільну точку торгівлі забороненим спиртним, самогон в магазин постачала його власниця, приватний підприємець з Вінниці. Де виготовляли горючий товар, наразі з’ясовується. Починаючи з листопада минулого року дільничний інспектор чотири рази складав адміністративні протоколи за фактом продажу у цьому магазині самогону місцевим жителям.

Тепер вирішується питання про порушення кримінальної справи відповідно до ст.203 КК України (заняття забороненими видами господарської діяльності).

Вилучений самогон направили на експертизу в НДЕКЦ при ГУМВС.

В минулому році працівники міліції вилучили з незаконного обігу понад 42 тони самогону, закваски та спирту, порушено 368 кримінальних справ, за порушення антиалкогольного законодавства притягнуто до відповідальності майже 29,5 тисяч осіб.

Завдяки проведенню на Вінниччині правоохоронцями широкомасштабної антиалкогольної кампанії вдалося досягнути на 15,7 % зменшення злочинів, скоєних в стані алкогольного сп’яніння.


Переглядів: 3464
Поширень: 0