27 травня у м. Гайсин сталась дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула неповнолітня місцева жителька. Машина, у якій їхала загибла зіткнулась з припаркованою вантажівкою. Водій легковика та ще двоє пасажирів доставлені у лікарню.

Аварія сталась на вулиці 1-го Травня близько 22.30.

Автомобіль «Daewoo Lanos», у якому знаходились водій та троє пасажирів віком 16, 19 та 22 років, зіткнувся з вантажівкою «MAN». Вантажівка стояла припаркованою неподалік місцевого кафе, коли у неї в’їхав легковик.

Внаслідок зіткнення 22-літній водій і пасажири «Daewoo Lanos» зазнали травмувань різного ступеню важкості та були госпіталізовані у лікарню. Наймолодша учасниця автопригоди – 16-річна місцева жителька під час надання медичної допомоги померла.

На Вінниччині Daewoo в'їхав у вантажівку. Загинула 16-річна пасажирка легковика

Наразі причини та обставини аварії з’ясовують слідчі. Слідчими органами призначено проведення ряду експертиз.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 3361
Поширень: 0