Реконструкція фонтану та центральної площі селища відбулась з ініціативи селищного голови Валерія Немировського за підтримки депутатів селищної ради. «Ми розпочали будівельні роботи, незважаючи на фінансову кризу, на складну ситуацію в країні, і завдяки добросовісним підрядникам сьогодні відкриваємо цей чудовий фонтан із підсвіткою»,- наголосив Валерій Немировський.

Цього свята чекали не лише маленькі жителі селища, для яких на площі вже облаштований дитячий майданчика, але й школярі-випускники, дорослі жителі громади радо вітали сучасний водограй, центральний струмінь якого сягає близько 6 метрів.

Керівники області разом із селищним головою перерізали червону стрічку.

У центрі Томашполя після реконструкції запрацював фонтан

Привітавши жителів із таким приємним подарунком до Дня захисту дітей, Валерій Коровій, зважаючи на спекотний полудень, запросив найменших учасників свята насолодитись бризками нового фонтану.

«Вибачте, якщо трохи поламав організаторам сценарій, але дуже вже приємно дивитись у щасливі оченята дітей, які так щиро тішаться фонтаном. Це свято передусім – для них»,- зазначив голова ОДА.

У центрі Томашполя після реконструкції запрацював фонтан

Завдяки тому, що місцева влада налаштована на роботу, яка б давала людям відчуття захищеності і підтримки, Томашпіль відтепер має чудовий об’єкт для відпочинку – селищний фонтан. Відтепер центральна площа селища знову стане місцем, де призначатиме побачення молодь, де наречені фотографуватимуться у свій найщасливіший день, де будуть із задоволенням відпочиватимуть і діти, і дорослі.



Переглядів: 4559
Поширень: 0