Прокуратурою Вінницької області, за повідомленням обласного Управління Служби безпеки України, 01.06.2016 розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України за фактом незаконного зберігання підакцизних товарів в одному із зерноскладів, що розташований на території Могилів-Подільського району.

Проведення досудового розслідування доручено здійснювати Головному управлінню Державної фіскальної служби області.

За результатами спільно проведених першочергових слідчих дій у приміщенні зерноскладу, який розташований у безпосередній близькості до державного кордону України з Республікою Молдова, виявлено та вилучено 229 пластикових бочок зі спиртом загальним об’ємом понад 50 тисяч літрів та 28 прозорих поліетиленових мішків, в яких знаходились пластмасові ручки, що використовуються для упаковки алкогольних напоїв типу «BAG-IN-BOX».

Також, проведено огляд ділянки Державного кордону України, під час проведення якого встановлено місце, де незаконно переміщували виявлені підакцизні товари.

На одному із зерносховищ в Могилів-Подільському районі виявили більше 50 тис. літрів алкоголю

За попереднім розрахунком державі заподіяно збитки у вигляді не сплати митних платежів та акцизного податку у розмірі 8 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.



Переглядів: 2676
Поширень: 0