Працівники поліції затримали в Літинському районі автомобіль «Ауді А6», який поблизу с. Малинівка скоїв дорожньо-траснпортну пригоду та втік. Під час огляду іномарки поліцейські вилучили пістолет і наркотики. Сам водій перебував у стані сп’яніння.

Вчора близько 18 години в поліції надійшло повідомлення від водія «Мітцубісі Ланцер» про те, що «Ауді А6» скоїв дорожньо-транспортну пригоду, пошкодивши його авто, та втік. Орієнтування на іномарку-порушника було передано поліцейським дорожньо-патрульної служби і поблизу с. Радянське іномарку зупинили.

За словами заступника начальника Літинського відділення поліції Володимира Іванця, під час огляду автомобіля поліцейські виявили в салоні пістолет та 20 грамів речовини, схожої на канабіс, в аптечці водія. Вилучене відправлено на експертизу до Вінницького НДЕКЦ.

25-річний водій, житель м. Хмільник, за зовнішніми ознаками перебував у стані сп’яніння, однак від освідування на вживання алкоголю чи на наркотиків відмовився.

На Вінниччині п'яний водій спричинив ДТП та втік. Коли його впіймали, у салоні знайшли пістолет та наркотики

На нього складено протокол по ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

Крім того за фактами виявлення наркотичної речовини та пістолета відкриті кримінальні провадження – за ст.309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Правопорушнику може загрожувати до семи років ув’язнення.

Водій не зміг надати поліцейським жодних документів на автомобіль. Правоохоронці розпочали розслідування.



Переглядів: 2725
Поширень: 0