Працівники поліції затримали зловмисників, які побили жителя сусіднього села та забрали у нього мобільний телефон і запчастини до моторолера. За скоєне хлопцям загрожує до 6 років позбавлення волі.

2 червня до правоохоронців звернувся 22-річний житель села Северинівка Ямпільського району. Хлопець повідомив, що напередодні ввечері в сусідньому селі його побили та забрали мобільний телефон і запчастини до моторолера.

За словами начальника Ямпільського відділення поліції Юрій Розумика, за підозрою у скоєнні правопорушення було затримано троє місцевих жителів віком 16, 21 та 22 років. Під час того, як потерпілий ремонтував моторолер, до нього підійшли правопорушники та почали бити. Після чого нападники забрали в заявника мобільний телефон та запчастини до скутера.

Правопорушники зізналися у скоєному та жалкують про свій вчинок.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 186 Кримінального кодексу України (грабіж поєднаний з насильством, скоєний за попередньою змовою групою осіб). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2281
Поширень: 0