Двоє людей загинуло та троє потрапило до лікарень в результаті дорожньо-транспортних пригод, які стались в смт. Літин, Тиврівському та Томашпільському районах області. Серед потерпілих шестирічна дитина.

4 червня близько 02.00 години біля села Пилява Тиврівського району сталася автопригода за участю мотоцикла «ИЖ». 19-річний водій, не впоравшись з керуванням, допустив перекидання мотоциклу, внаслідок чого його 22-річний пасажир отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Тиврівської районної лікарні.

У ДТП на Вінниччині загинули пішохід та водій, ще троє пасажирів до лікарень. Серед них - 6-річна дитина

5 червня близько 01.00 години в смт. Літин 41-річний іноземець, керуючи автомобілем «АУДІ», допустив наїзд на 36-річного пішохода. Попередньо встановлено, що чоловік переходив дорогу у невстановленому місці. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий загинув на місці пригоди.

У ДТП на Вінниччині загинули пішохід та водій, ще троє пасажирів до лікарень. Серед них - 6-річна дитина

Цього ж дня о 22.00 годині у селі Гнатків Томашпільського району 52-річний водій автомобіля «ХЮНДАЙ» не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та допустив перекидання іномарки. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій отримав несумісні з життям тілесні ушкодження. Крім водія, в автомобілі знаходились троє пасажирів, які отримали тілесні ушкодження. З травмами у лікарню були госпіталізовані: 6-річна дівчинка та 24-річні чоловік і жінка.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту, які спричинили смерть потерпілого). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 8-х років.

Працівники поліції встановлюють обставини пригод.



Переглядів: 4902
Поширень: 0