Під час проведення санкціонованого обшуку у домогосподарстві літньої жінки правоохоронці виявили більше 200 рослин снотворного маку та 73 рослини коноплі. Нарковмісні рослини господарка вирощувала у квіткових горщиках. Крім цього, у правопорушниці вилучили пакети з подрібненою коноплею та маком.

3 червня на території домогосподарства 67-річної жінки під час проведення санкціонованого обшуку поліція вилучила наркотичні речовини.

За словами виконуючого обов’язки начальника Чечельницького відділення поліції Сергія Лунги, в поле зору працівників поліції потрапила жителька села Ольгопіль, яка вирощувала на присадибній ділянці снотворний мак. 

Задля додаткового заробітку 67-річна бабуся із Чечельницького району вирощувала та поширювала наркотичні рослини

Під час проведення санкціонованого обшуку на території її домогосподарства поліцейські виявили біля будинку посаджених близько 200 рослин снотворного маку і 73 рослини коноплі. Також було вилучено пакет з подрібненими рослинами коноплі вагою понад 500 грам та мішок з маковою соломкою.

Задля додаткового заробітку 67-річна бабуся із Чечельницького району вирощувала та поширювала наркотичні рослини

Жінка пояснила, що наркотичні речовини вирощувала з метою продажу, оскільки потрібні гроші на операцію.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ст.309 та ст. 310 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання та вирощування наркотичних речовин). За такі правопорушення жінці загрожує покарання до 3 років позбавлення волі.



Переглядів: 2928
Поширень: 0