У м. Могилів-Подільському працівники поліції встановили та затримали місцевого жителя, який 4 червня у дворі багатоповерхівки викрав мопед «Хонда». Вкрадений транспортний засіб зловмисник розібрав та збирався продати по запчастинах.

4 червня до Могилів-Подільського відділу поліції з заявою про викрадення мопеду «Хонда» звернувся 17-річний місцевий житель. Заявник повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його мопеду, який він залишив на у дворі багатоповерхівки на проспекті Незалежності.

За словами потерпілого, він на мопеді приїхав в гості до знайомої. Транспортний засіб залишив у дворі її багатоповерхового будинку. Коли за дві години повернувся, мопеду на місці не було.

В Могилів-Подільському молодик викрав мопед та розібрав його, аби продати по запчастинах

Як розповів начальник Могилів-Подільського відділу поліції Валерій Жучковський, вживши оперативно-розшукові заходи, за добу оперативники встановили та затримали підозрюваного у вчиненні даного злочину. Ним виявився 19-річний місцевий житель. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. У власному гаражі він розібрав вкрадений мопед та по запчастинах хотів продати.

В Могилів-Подільському молодик викрав мопед та розібрав його, аби продати по запчастинах

У зібраному стані поліцейські повернули мопед власнику.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.



Переглядів: 2241
Поширень: 0