Внаслідок автопригод, які стались у Могилів-Подільському та Томашпільському районах області, на лікарняні ліжка потрапили двоє дітей віком 7 та 4 роки.

7 червня в Могилів-Подільському по вулиці Горького близько 14.50 години під колеса автомобіля «ВАЗ-2107» потрапила 7-річна дитина. Попередньо встановлено, що хлопчик раптово вибіг на дорогу у невстановленому місці та не помітив автомобіль, який наближався до нього. З тілесними ушкодженнями дитину госпіталізували до Могилів-Подільської лікарні.

Цього ж дня в селі Колоденка Томашпільського району близько 21 години сталась автопригода за участю мінівена та 4-річного хлопчика. Дитина каталася на велосипеді на узбіччі дороги та, раптово виїхавши на проїжджу частину, потрапила під колеса автомобіля «Фольксваген Транспортер».

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2092
Поширень: 0