Спільними зусиллями правоохоронних органів Вінниччини встановлено та затримано чоловіка, який в ніч з 31.05 на 01.06 цього року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив вбивство 25 річної дівчини у місті Бар. Ним виявився державний службовць райдержадміністрації.

Прокуратурою Вінницької області сьогодні (08.06.2016 р.) йому підписано повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Крім того, до суду буде скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Наразі слідство триває, призначені необхідні експертизи, його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Як повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, затриманим за підозрою у скоєнні вбивства молодої жінки виявився 33-річний житель м. Бар. Попередньо встановлено, що він перестрів потерпілу у безлюдному місці, коли вона пізно ввечері поверталась додому. Дівчина відмовила незнайомцю, який почав наполягати на інтимних стосунках. Вона намагалась втекти від нього та чинила опір. Тоді зловмисник застосував силу та задушив свою жертву.

Підозри правоохоронців щодо особи, причетної до даного злочину, впали на 33-річного місцевого держслужбовця.

Вбивцею 25-річної дівчини у м. Бар виявився п'яний чиновник райдержадміністрації (ОНОВЛЕНО)

Чоловік свою причетність до вбивства дівчини заперечував. Надавав правоохоронцям суперечливі покази та алібі, які в ході перевірки не підтверджувались. Отримані поліцією докази в ході слідства та результати комплексних експертиз змусили його зізнатися у скоєному.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Затриманому оголошено про підозру. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.



Переглядів: 6450
Поширень: 0