Чоловік та жінка протягом двох ночей проникали на територію непрацюючого заводу та викрадали електричний кабель з консольно-козлового крану. Підприємству завдано збитку на суму близько 20 тисяч гривень.

7 червня до Калинівського відділу поліції звернувся 31-річний охоронник підприємства. Чоловік повідомив, що з консольно-козлового крану, який знаходився на території заводу, викрали близько 150 метрів мідного кабелю, вартість якого становить близько 20 000 гривень.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Петра Скічка, правоохоронці, які проводили огляд місця події, знайшли схованку з частиною краденого кабелю та влаштували засідку. Того ж дня оперативники затримали зловмисників неподалік від місця злочину, під час того як вони вантажили електрокабель у власний автомобіль.

Правопорушниками виявилися двоє місцевих жителів - чоловік з дружиною віком 26 та 25 років. В момент скоєння крадіжки чоловік, відбував умовне покарання за аналогічний злочин.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачене покарання до шести років позбавлення волі .



Переглядів: 1704
Поширень: 0