8 червня у м. Бар поліцейські затримали зловмисника, який намагався вчинити крадіжку цінних речей одразу з двох сусідських квартир. У одну з квартир зловмиснику завадив потрапити її господар, який несподівано повернувся додому.

До Барського відділення поліції близько другої години дня зателефонував місцевий житель та повідомив, що щойно у його квартиру намагався проникнути незнайомець. За словами заявника, він застав зловмисника біля дверей своєї квартири, коли той відімкнув замок. Він намагався самотужки затримати правопорушника, який кинувся навтьоки, але не зміг.

Як розповів т.в.о. начальника Барського відділення поліції Леонід Петренко, тікаючого підозрюваного слідчо-оперативна група поліції затримала неподалік будинку заявника. Під час затримання у нього поліцейські вилучили ланцюжок, браслет каблучки, три пари сережок та сірниковий коробок з відмичками. Як з’ясувалося, ці прикраси він викрав з сусідської квартири заявника.

В м. Бар "на гарячому" затримали квартирного злодія, який намагався обікрасти одразу дві квартири

Затриманим виявився 26-річний житель Волинської області. Місяць тому він умовно-достроково звільнився з місць позбавлення волі за так званим Законом Савченко, де вдруге відбував покарання за вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Затриманому оголошено про підозру. За такий злочин йому загрожує покарання до 6 років ув’язнення.

Зараз правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Вінницької області.



Переглядів: 2572
Поширень: 0