У Гнівані місцевий житель під час побутової сварки зі своєю співмешканкою наніс їй тілесні ушкодження несумісні з життям. Від розриву печінки жінка померла ще до приїзду лікарів. Без матері залишилися четверо неповнолітніх дітей.

9 червня до Гніванського відділення поліції надійшло повідомлення від бригади швидкої допомоги про те, що за місцем проживання померла 29-річна місцева жителька. На тілі померлої лікарі виявили численні синці та садна.

Як розповів т.в.о. начальника гніванської поліції Микола Малаховський, слідчо-оперативною групою на місці події було встановлено, що жінка померла після побоїв, нанесених співмешканцем. Попередньо встановлено, що під час розпиття спиртних напоїв між чоловіком та жінкою виникла побутова сварка. Конфлікт 29-річний чоловік, який у минулому відвідував боксерські тренування, вирішив розв’язувати за допомогою кулаків. Коли жінка перестала подавати ознаки життя, співмешканець викликав швидку допомогу. Лікарі, які прибули на виклик лише констатували смерть потерпілої.

В Гнівані чоловік до смерті забив матір чотирьох неповнолітніх дітей

За висновком судово-медичної експертизи, жінка померла внаслідок розриву печінки.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.



Переглядів: 3909
Поширень: 0