Працівники поліції затримали 29-річного чоловіка, який за ніч встиг вкрасти в потерпілого автомобіль та обікрасти його будинок.

До поліції з заявою про крадіжку звернувся 32-річний житель ст. Погребище-2. Чоловік розповів, що невідомий викрав його автомобіль та обікрав квартиру.

Автомобіль «ВАЗ 2103», що належить потерпілому, працівники поліції знайшли на одній з вулиць селища у пошкодженому стані. А з будинку заявника невідомий забрав 4000 гривень та 100 доларів США.

Під підозру поліцейських потрапив раніше судимий за скоєння майнових злочинів житель цього ж населеного пункту. Чоловік переховувався від правоохоронців та через декілька днів в ході проведення першочергових оперативних заходів оперативники затримали підозрюваного у його ж будинку.

Як з’ясувалось, тієї ночі зловмисник проник до гаража потерпілого, сів за кермо автівки та завів її з’єднавши дроти замка запалювання. Поїхати далеко йому не вдалось – перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік не впорався з керування та зіткнувся з деревом. У автівці він знайшов ключі від будинку потерпілого та, покинувши «ВАЗ» на вулиці, направився туди.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку. За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка) та ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2420
Поширень: 0