За підозрою у скоєнні розбійного нападу на пенсіонерку працівники поліції затримали її односельця. Зловмисник проник у будинок потерпілої та вимагав горілку. Отримавши відмову, вдарив господарку у голову та забрав гаманець з грошима в сумі 300 гривень.

10 червня до поліції надійшло повідомлення, що в селі Глухівці місцевий житель вчинив розбійний напад на самотню літню жінку. Близько дев’ятої години ранку нападник увірвався до будинку пенсіонерки, побив її та забрав гаманець з грошима.

Як розповів начальник козятинської поліції Геннадій Ткачук, правопорушника оперативники затримали за кілька годин. Ним виявився 27-річний односелець потерпілої. За його словами, він хотів, щоб літня жінка дала йому горілки. Отримавши відмову, почав вимагати гроші. Коли зрозумів, що нічого не отримає – вдарив господарку кілька разів у голову та забрав гаманець з грошима.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За такий злочин передбачено покарання до 12 років ув’язнення.



Переглядів: 1695
Поширень: 0