14 червня о 2:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху Житомир-Вінниця-Могилів Подільський, поблизу с. Привітне Мурованокуриловецького району сталася дорожньо-транспортна пригода.

На місце події одразу було направлено чергові караули Державної пожежно-рятувальної частини №32 смт Муровані Курилівці та ДПРЗ-2 м.Вінниці.

За попередніми даними, водій автомобіля «DACIA Logan» не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з деревом, у результаті чого сталося загорання легковика.

На момент прибуття підрозділів вогнем повністю був охоплений транспортний засіб з одноосним причіпом. Автівка була обладнана газовою установкою.

На Вінниччині під час ДТП загорівся автомобіль - четверо осіб загинуло

Загорання вдалося локалізувати о 2:35, а ліквідувати – о 2:36. В автомобілі було виявлено тіла чотирьох осіб: 47-річного водія, жителя с.Рівне Мурованокуриловецького району та троє жителів смт Муровані Курилівці. 

Як повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції Вінницької області,  усі потерпілі жителі Мурованокуриловецького району, віком від 40 до 47 років. Чоловіки поверталися з Києва додому, де, попередньо, були на заробітках.

У поліцію зателефонував місцевий житель, який проїжджаючи по дорозі, побачив у кюветі палаючий автомобіль «Dacia Logan». Він запам’ятав номер машини та викликав поліцію.

Рятувальним службам, які прибули на виклик, ні водія, ні пасажирів врятувати не вдалося. Автомобіль згорів миттєво.

За попередніми даними слідства, водій автомобіля заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з деревом. Одна з версій загорання автомобіля - розгерметизація газобалонного обладнання внаслідок удару.

На Вінниччині під час ДТП загорівся автомобіль - четверо осіб загинуло

Наразі поліція встановлює усі причини та обставини аварії. Призначено проведення ряду експертиз.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).



Переглядів: 7292
Поширень: 0