17 червня у Погребищенському районі у аварії постраждали четверо неповнолітніх дітей та вагітна жінка. Усі вони госпіталізовані до реанімаційного відділення лікарні. Півторарічну дівчинку лікарям врятувати не вдалося. Під час надання медичної допомоги вона померла у лікарні.

Аварія сталась близько восьмої години вечора поблизу села Веселівка Погребищенського району.

34-річний вінничанин, керуючи автомобілем «Fiat Doblo», на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У автівці, крім водія знаходились вагітна дружина та троє неповнолітніх дітей – двоє племінників 8 та 10 років та півторарічна дочка.

Внаслідок аварії важких травмувань зазнали усі пасажири автівки. Каретами швидкої допомоги вони були госпіталізовані у реанімаційне відділення районної лікарні. Водій отримав легкі тілесні ушкодження.

Півторарічну дочку водія лікарям врятувати не вдалося. Дитина померла у лікарні під час надання медичної допомоги.

Жахлива аварія на Вінниччині: півторарічна дитина загинула, ще двоє діток та вагітна жінка у реанімації

8-річна племінниця під час аварії зазнала механічної ампутації руки.

Наразі поліція встановлює причини та обставини аварії. Призначені експертизи. За попередніми даними слідства, причиною аварії стало перевищення швидкості водієм.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 2778
Поширень: 0