Через побутову сварку, яка виникла між співмешканцями, 39-річна жінка ножем вдарила чоловіка у живіт. За добу від отриманого поранення він помер у лікарні. Як стало відомо, трьох попередніх своїх чоловіків жінка під час конфліктів теж різала ножем, однак їм вдалося вижити.

28 червня до тростянецької поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію з проникаючим пораненням черевної порожнини 43-річного місцевого жителя.

Як розповів начальник Тростянецького відділення поліції Ігор Сандул, слідчо-оперативною групою було встановлено, що ножове поранення потерпілому під час сварки нанесла його 39-річна співмешканка. Що стало причиною конфлікту, підозрювана не говорить.

Майже добу за життя пораненого чоловіка боролися лікарі, але ушкодження виявилися несумісні із життям. 29 червня у реанімації потерпілий помер.

Як стало відомо, жінка не вперше розв’язує побутові конфлікти з чоловіками за допомогою ножа. За це вона раніше відбувала покарання у місцях позбавлення волі. Першим трьом чоловікам затриманої пощастило більше – вони залишилися живими.

Зараз правопорушниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Жінка знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За такий злочин передбачено покарання до 10 років ув’язнення.



Переглядів: 2614
Поширень: 0