Вже 28 серпня 2016 року в Іллінецькій міській об’єднаній територіальній громаді та Вапнярській селищній об’єднаній територіальній громаді пройдуть вибори.

Так, відповідно до Постанови ЦВК "Про перші вибори депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міського голів 28 серпня 2016 року" від 17 червня 2016 року № 217, Центральна виборча комісія постановляє:

  1. Призначити на неділю, 28 серпня 2016 року, перші вибори депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міського голів згідно з переліком, що додається.
  2. Оголосити з 9 липня 2016 року початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міського голів, призначених пунктом 1 цієї постанови.
  3. Цю постанову надіслати Вінницькій, Волинській, Запорізькій та Рівненській обласним державним адміністраціям для використання в роботі та передачі відповідним територіальним виборчим комісіям, а також оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

Детальніше ТУТ



Переглядів: 3909
Поширень: 0