Працівники Могилів-Подільського відділу поліції затримали 32-річного раніше судимого зловмисника, який пограбував 46-річну жительку села Немія. Нападник зірвав з шиї потерпілої два ланцюжки з жовтого металу та втік.

До працівників Могилів-подільського відділу поліції з заявою про пограбування звернулась 46-річна жителька села Немія. Жінка повідомила, що о 12.50 годині, коли вона поверталась додому до неї підбіг невідомий та зірвав з шиї два ланцюжки з жовтого металу.

Потерпіла відразу зателефонувала на «102» та повідомила прикмети зловмисника. За описом потерпілої поліцейським вдалося встановити та затримати підозрюваного у Черкаській області. Ним виявився 32-річний непрацюючий житель одного з сіл Київської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Підозрюваний відразу зізнався у скоєному та вказав, що збув награбоване у ломбарді.

На даний час зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі.



Переглядів: 2690
Поширень: 0