Мурованокуриловецький ЦНАП, за словами директора Центру Володимира Мороза, працює з 2014 року та надає жителям району 40 видів послуг з різноманітних питань. В середньому за місяць до установи звертаються близько 1140 осіб, а за підсумками першого півріччя 2016 року працівниками Центру надано 6829 послуг.

Як повідомив голова Мурованокуриловецької РДА Сергій Ладан, за кошти районного бюджету у ЦНАП придбано необхідну оргтехніку, проведено поточний ремонт та впорядковано архів. Планується також встановлення камер відеоспостереження у зоні роботи реєстраторів. Соціальні послуги мешканцям району надаються в управлінні праці і соціального захисту населення як відокремленому підрозділі ЦНАПу.

Мурованокуриловецький Прозорий офіс за місяць відвідує більше тисячі осіб

Голова облдержадміністрації ознайомився з умовами роботи фахівців центру та переліком пропонованих тут послуг, наголосивши на важливості ефективного та прозорого функціонування зазначених установ.

Мурованокуриловецький Прозорий офіс за місяць відвідує більше тисячі осіб

«Зараз, фактично, йде революція у підходах організації роботи виконавчої влади на місцях, особливо на районному рівні. І те, що створені центри надання адміністративних послуг, насправді має дуже важливе значення. Тому що вся увага переміщується саме сюди. Влада починає надавати послуги, а це саме те, що необхідно людям», - підкреслив Валерій Коровій.



Переглядів: 2715
Поширень: 0