6 липня при виїзді з міста Козятин сталась аварія за участю автомобіля «ЗАЗ-Славута» та автомобіля «Хонда». В результаті зіткнення двоє пасажирів «ЗАЗу-Славута» загинули на місці. Водій «ЗАЗу» від отриманих травм помер у лікарні.

Вчора о 15.40 годині на автошляху Козятин-Біла Церква сталась дорожньо-транспортна пригода.

Виїздом слідчо-оперативної групи було попередньо встановлено, що 27-річний водій автомобіля «ЗАЗу-Славута» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Хонда».

Жахлива аварія на Вінниччині: троє людей загинули

Внаслідок зіткнення на місці події від отриманих травм загинули два пасажири «ЗАЗу» віком 43 та 39 років, жителі Козятинського району. Цього ж дня від отриманих травм в реанімаційному відділенні Козятинської лікарні помер водій 27- річний водій автомобіля «ЗАЗу».

Жахлива аварія на Вінниччині: троє людей загинули

За кермом «Хонди» перебував житель міста Обухів. Він та його пасажир не постраждали.

В рамках розслідування кримінального провадження призначено ряд відповідних експертиз, встановлюються причини та обставини ДТП.

Жахлива аварія на Вінниччині: троє людей загинули

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 4067
Поширень: 0