Вінницька область відправила до армії 830 осіб. Про це сьогодні під час прес-конференції в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації повідомив військовий комісар обласного військового комісаріату Олег Вінницький.

"Призовна кампанія на строкову службу закінчилась 30 червня. Вінницька область завдання виконала на 100% і 830 юнаків призовного віку від 20 до 27 років пішли служити до ЗСУ. Планове завдання було виконати нелегко,є ще значний відсоток вінничан, які вирішують йти їм до армії чи не йти. Це розцінюється як небажання служити", – зазначив Олег Вінницький.

Більшість районів виконали завдання. Не повністю виконали планові показники Чечельницький, Оратівський, Чернівецький, Піщанський та Теплицький райони.

"Військові комісаріати цих районів недостатньо спрацювали, але за рахунок кращих районів в цілому область виконала завдання. На жаль, близько 40% вінницьких юнаків призовного віку через стан здоров'я не придатні до військової служби ", - зауважив Олег Вінницький.



Переглядів: 2501
Поширень: 0