10 липня у с. Лукашівка Літинського району водій мікроавтобусу «Mercedes Sprinter» скоїв наїзд на 16-річного підлітка. Хлопець раптово вибіг на дорогу, і водію уникнути наїзду на нього не вдалося.

Аварія сталась близько пів на першу годину ночі.

28-річний водій автомобіля «Mercedes Sprinter», рухаючись на автодорозі Стрій-Кіровоград-Знам’янка, допустив наїзд на неповнолітнього хлопця. Підліток раптово вибіг на проїзду частину дороги перед автівкою. Водій за кермом знаходився в тверезому стані.

Потерпілий отримав численні тілесні ушкодження і без свідомості госпіталізований до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні.

Дана інформація внесена до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян відповідно до ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Наразі призначено проведення ряду експертиз. Проводиться розслідування.



Переглядів: 2438
Поширень: 0