За фактом розтрати державного майна у великих розмірах немирівська поліція відкрила кримінальне провадження відносно посадових осіб лісового господарства. На ділянці площею 6 га поліцейські виявили незаконну вирубку майже 70 дерев дуба. Аби приховати даний факт, залишені пні засипали відходами деревини.

Як розповів начальник Немирівського відділення поліції Олександр Король, на території лісового господарства одного з сіл району працівники поліції виявили факт незаконної вирубки дерев породи дуб. 67 пнів були замасковані під відходами деревини.

В Немирівському районі невідомі вирубали 60 дерев дуба, а пні позасипали тирсою

За даним фактом слідчим відділенням немирівської поліції відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена у великих розмірах). За таке правопорушення службовим особам лісництва загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

В Немирівському районі невідомі вирубали 67 дерев дуба, а пні позасипали тирсою

Сума збитку, завданого державі, встановлюється.



Переглядів: 2581
Поширень: 0