Протягом минулої доби у двох районах області внаслідок дорожньо-транспортних пригод постраждали велосипедист та мотоцикліст.

Вчора в Жмеринському районі в селі Северинівка 36-річний водій автомобіля «ЛУАЗ», рухаючись по вулиці Вишнева, скоїв наїзд на велосипедиста. 24-річний потерпілий з тілесними ушкодженнями госпіталізований до травматологічного відділення Жмеринської районної лікарні.

Цього ж дня аварія сталась у Немирівському районі. 35-річний водій мотоциклу, рухаючись по вулиці Енгельса, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя дороги. У результаті автопригоди він з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості був госпіталізований до реанімаційного відділення Немирівської лікарні. За попередніми даними слідства, 35-річний мотоцикліст знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), за що передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 1928
Поширень: 0