Співробітниками податкової міліції Головного управління ДФС у Вінницькій   області під процесуальним керівництвом прокуратури області викрито та припинено незаконне виробництво лікеро-горілчаної продукції. Підпільний цех діяв у домоволодінні мешканця Вінниччини.

Алкогольний сурогат виготовлявся в підсобних приміщеннях в антисанітарних умовах. При цьому фальсифікат розливався у тетрапакети під виглядом напоїв елітних брендів.

Одночасно співробітниками податкової міліції проведено чотири обшуки за місцями виготовлення, зберігання та реалізації незаконної продукції. В ході слідчих заходів у рамках кримінального провадження за ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів) виявлено та вилучено близько 1,5 тис. літрів готової продукції, понад 900 літрів спирту, що зберігався в пластикових 200-літрових діжках, обладнання для виготовлення сурогату.

Виготовлена в кустарних умовах продукція із сировини невідомого походження реалізувалася в роздрібній мережі. Відтак, її вживання становить пряму загрозу життю та здоров’ю споживачів.

Наразі уся незаконна продукція вилучена. Триває досудове розслідування.          



Переглядів: 2080
Поширень: 0