Працівники поліції затримали підозрюваного, який 7 липня в м. Жмеринці вбив двох людей. За висновками судово-медичної експертизи, причина смерті чоловіка та жінки – механічна асфіксія. Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Нацполіції Вінниччини Юрій Педос, під час проведення оперативно-розшукових заходів оперативники в місті Вінниці затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні вбивства чоловіка та жінки.

Поліція затримала вбивцю, який задушив чоловіка та жінку у Жмеринці

Затриманим виявися 46-річний раніше судимий житель Хмельницької області, який в січні цього року звільнився з місць позбавлення волі. Затриманий розповів, що був знайомий з потерпілими, і в той день зайшов до них у гості. Раптово між ним та господарями виник побутовий конфлікт, який скінчився вбивством.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні даних злочинів. Наразі вирішується питання щодо оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Максимальне покарання за такий злочин – довічне ув’язнення.

Поліція затримала вбивцю, який задушив чоловіка та жінку у Жмеринці

В ході досудового розслідування з’ясувалося, що підозрюваний причетний ще до ряду крадіжок та шахрайств на території області.



Переглядів: 2520
Поширень: 0