У Могилів-Подільську 26-річний чоловік намагався залізти через кватирку будинку де він проживав, і застряг. Вранці його знайшла мама і викликала швидку допомогу. Але врятувати чоловіка не вдалося, він помер у реанімаційному відділені Могилів-Подільський лікарні з діагнозом переохолодження. Всього протягом тижня від рекордних холодів померло сім чоловік. У переважній більшості це мешканці сіл, багато хто зловживав спиртними напоями.

Від холодів постраждало 25 чоловік. Дві людини ледь не позбулися кінцівок після...танців. 19-річний хлопець, студент ПТУ, житель с. В.Гребля Крижпільського району повертався ввечері додому з дискотеки. Наступного ранку його було доставлено у реанімацію з діагнозом відмороження обох кистей рук, вушних раковин та стоп.

Так само, повертаючись з дискотеки, постраждала 15-річна дівчина з с. Іваньки Липовецького району, вона обморозила великі пальці обох ступнів ніг. А один чоловік в с. Скала Оратівського району через тривале перебування на вулиці без рукавиць отримав обмороження пальців обох рук 2-го 3-го ступеня. Зараз постраждалий знаходиться в лікарні, стан його задовільний
 


Переглядів: 3245
Поширень: 0