21 липня працівники бершадської поліції затримали зловмисника, якій вночі в селі Баланівка обікрав продуктовий кіоск та викрав «Меrcedes» у місцевого жителя. На вкраденій автівці він в’їхав у паркан приватного господарства та з місця пригоди втік. На одній з вулиць села нетверезий правопорушник був затриманий місцевою поліцією.

Як розповів начальник Бершадського відділу поліції Роман Андрущак, 21 липня до поліції звернулась жителька села Баланівка, що невідомий чоловік на автомобілі «Меrcedes» в’їхав у паркан її домогосподарства. З місця пригоди він втік. У цей же час до поліції надійшли одразу дві заяви від місцевих жителів. Один заявник повідомив про крадіжку машини «Меrcedes E300D» з подвір’я його домогосподарства, а інший – про крадіжку продуктів і документів з його торгового кіоску. Як з’ясувалося, розбитий і покинутий автомобіль біля паркану є тією автівкою, про викрадення якої звернувся власник до поліції.

На Вінниччині киянин обікрав кіоск та на краденому "Мерсі" в'їхав у паркан

Протягом години оперативники знайшли та затримали правопорушника, причетного до даних злочинів. Він в стані алкогольного сп’яніння йшов по вулиці з пакетом, у якому знаходилися викрадені з кіоску документи. Продукти та цигарки зловмисник, тікаючи, залишив у машині.

На Вінниччині киянин обікрав кіоск та на краденому "Мерсі" в'їхав у паркан

Затриманим виявився 36-річний житель Київської області. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та відбув за це покарання.

Слідчим відділом поліції відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Затриманому оголошено про підозру. Від будь-яких пояснень він відмовляється. За такі злочини чоловіку загрожує покарання до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 2320
Поширень: 0