Вчора в Козятинському районі сталась автопригода за участі автомобілів «ВАЗ 2107», «Рено Трафік» та «Шевроле». За кермом «ВАЗу» перебував поліцейський.

В селі Махнівка близько 19.30 години одразу три автомобілі потрапили в дорожньо-транспортну пригоду. За кермом службового автомобіля «ВАЗ 2107» перебував поліцейський Козятинського відділення поліції, який виконував службові обов’язки.

В результаті автопригоди працівник поліції отримав незначні тілесні ушкодження та після огляду лікарів був відпущений додому.

Попередньо встановлено, що поліцейський був тверезим. В нього відібрано зразки крові для проведення експертизи. Призначено службове розслідування.

В Козятинському районі сталася потрійна ДТП. За кермом одного із авто був поліцейський

Як саме сталося зіткнення, і які його причини – з’ясує слідство. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото з Інтернет-спільноти "Дорожный контроль Винница"



Переглядів: 4169
Поширень: 0