Поліцейські встановили чотирьох чоловіків, які під час з’ясування стосунків відкрили стрілянину по пасажиру автомобіля в Жмеринці. В результаті 38-річний постраждалий з тілесними ушкодженнями госпіталізований до лікарні імені Пирогова. Поліцейські з’ясовують причини інциденту.

Про подію поліцейським повідомили лікарі. До травматологічного відділення Жмеринської лікарні був госпіталізований житель села Кам’яногірка з кульовими пораненнями з травматичної зброї.

На місці поліції поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження чоловік отримав в Жмеринці від малознайомого чоловіка. 24 липня близько 2 години потерпілий разом з односельцем поїхали в село Станіславчик, щоб відвезти чотирьох пасажирів в Жмеринку. Під час розрахунку між чоловіками виник конфлікт, в ході якого один з пасажирів забрав у водія пістолет, який він дістав, аби захиститися, та здійснив декілька пострілів в бік потерпілого.

Працівники поліції встановили всіх учасників конфлікту. Ними виявились четверо жителів Жмеринського району віком 17 та 21 років. Чоловіки знаходилися в стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські вилучили пістолет та транспортний засіб.

Дана інформація зареєстрована у єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство), що карається позбавлення волі на строк до семи років. В ході проведення досудового розслідування працівники поліції з’ясують причини та обставини інциденту.



Переглядів: 2263
Поширень: 0