В результаті аварій, які стались у Козятинському та Літинському районах області постраждали водії іномарки та мопеда. З тілесними ушкодженнями потерпілі госпіталізовані до лікареню.

Вчора в Козятинському районі сталась автопригода за участю автомобіля «Фольцваген Т4» та мопеда «Хонда Діо». Попередньо встановлено, що мопед рухався в попутному з автомобілем напрямку. В результаті автопригоди 59-річна жінка, яка була за кермом двоколісного транспортного засобу, отримала тілесні ушкодження.

У Літинському районі дорожньо-транспортна пригода сталась у селі Рибаче. На автошляху «Стрий - Кіровоград – Знам’янка» зіткнулись автомобілі «Газель» та «Шкода». В результаті автопригоди 22-річний водій автомобіля «Шкода» отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2465
Поширень: 0