Тваринки випали із дупла і кілька годин пролежали на землі, аж поки їх не врятувала вчителька. Після огляду ветеринаром пухнастих створінь жінка вирішила прихистити їх у себе вдома.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

"Спочатку думала, що вона хоче їх з'їсти, бо на миш, щурів більше схожі, ніж на кошенят. Але підпустила спочатку до одного, вона почала його мити. Далі вони знайшли в неї молоко і почали смоктати. То було щастя як для мене, так і для них", - розповідає вчителька Ірина Черній, яка прихистила маленьких звірят. Ірина навіть зафільмувала, як кішка годує більченят і присипає їх, немов кошенят.

Котячими дітьми вони стали мимоволі. Учителька праці разом з учнями побачила на шкільному подвір'ї залишене кубло білки з ледь живими дитинчатами. Що можна, що не можна і як узагалі доглядати за білченятами, вони дізнавалися з інтернету. Спочатку годували з піпетки та шприца.По шишки ходили до лісу, а горіхи купували в супермаркеті.

Незвичне "усиновлення": на Вінниччині кішка виходила та вигодувала шістьох білченят

Та через місяць кішка своїх підопічних полишила, тож для білченят довелося готувати кімнату. Утім, коли ті підросли, виявилися не такими вже й сумирними. Почали гризти стіни та бити посуд, тож тепер шестеро білченят живуть у клітці на подвір'ї їхньої рятівниці.

Хоч родина Черніїв до білченят уже звикла, утім хочуть їх віддати в зоопарк. Бо в тому ж інтернеті вичитали, що білка двічі на рік приводить потомство і щонайменше по десять дитинчат за раз.



Переглядів: 3669
Поширень: 0