Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю села Бабчинці. Попередньо встановлено, що поранення 58-річний чоловік отримав від свого односельця.

7 серпня до Чернівецької поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з проникаючими колото-різаними ранами госпіталізований 58-річний житель села Бабчинці.

Як розповів начальник Чернівецького відділення поліції Вадим Луцишен, на місці поліцейські з’ясували, що поранення потерпілий отримав від свого 43-річного односельця. Під час застілля чоловіки посварились та побились. В ході бійки молодший чоловік декілька разів вдарив старшого ножем в груди та спину. Швидку потерпілому викликали очевидці. Стан чоловіка стабільно-важкий.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає покарання у вигляді карається позбавленням волі на строк до восьми років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для затриманого. Тривають слідчі дії.



Переглядів: 2442
Поширень: 0