Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій з робочою поїздкою відвідав місто Бар, де внаслідок пожежі у багатоквартирному будинку, що сталася ввечері 7 серпня, без житла залишились 58 осіб.

В результаті надзвичайної ситуації ніхто з мешканців будівлі не постраждав. На місці події працюють спеціалісти Головного управління ДСНС України у Вінницькій області.

Голова облдержадміністрації за участю керівників відповідних служб та представників місцевої влади провів оперативну нараду щодо ліквідації наслідків пожежі та можливих шляхів надання допомоги барчанам, помешкання яких постраждали від вогню, а також поспілкувався з родинами, які залишились без житла.

Сім’ям, які залишились без житла через пожежу в Бару, з обласного бюджету виплатять матеріальну допомогу

За результатами поїздки прийнято рішення щодо виплат таким сім’ям матеріальної допомоги з резервного фонду обласного бюджету, в тому числі, додаткових виплат родинам, які мають дітей. Відповідне розпорядження голови облдержадміністрації буде підписано найближчим часом.

Сім’ям, які залишились без житла через пожежу в Бару, з обласного бюджету виплатять матеріальну допомогу

«Перше, що потрібно зробити, - у максимально стислі терміни надати фінансову допомогу кожній сім’ї. Наступним кроком буде проведення експертизи будівлі, щоб визначитися із подальшими діями щодо її відбудови. Як голова облдержадміністрації робитиму все можливе, аби це питання було якнайшвидше вирішене і ви мали свій дах над головою», - запевнив барчан Валерій Коровій.



Переглядів: 3311
Поширень: 0