Працівники Тульчинського відділення поліції затримали 37-річного жителя Кіровоградської області, який проник до будинку 83-річної пенсіонерки та, застосувавши фізичну силу, забрав у жінки півтори тисячі гривень. Раніше судимого за майнові злочини правопорушника затримали у Вінниці, коли він намагався виїхати за межі області.

Повідомлення про злочин надійшло 8 серпня від лікарів швидкої допомоги, які приїхали на виклик до потерпілої. Працівники слідчо-оперативної групи, які негайно приїхали на місце події встановили, що невідомий близько півночі зламав замок на вхідних дверях, проник до будинку та, застосувавши фізичне насилля, забрав у жінки 1500 гривень.

За словами начальника Тульчинського відділення поліції Василя Костишена, за описом потерпілої працівники поліції встановили особу нападника та затримали його. Зловмисником виявися раніше судимий за майнові злочини 37-річний житель Кіровоградської області. Правопорушника затримали у Вінниці, коли він намагався виїхати за межі області.

Чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасово тримання. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене покарання до 12 років позбавлення волі.



Переглядів: 2147
Поширень: 0