Гранати, набої, арбалет, самопал, гвинтівку з оптичним прицілом, холодну зброю, різнокаліберні набої та порох вилучили працівники поліції у 42-річного жителя Теплицького району. Зброю та боєприпаси правопорушник зберігав за місцем проживання. Частину з вилученого він виготовив власноруч у гаражі.

Як розповів начальник Теплицького відділення поліції Віктор Пірус, до поліції надійшла оперативна інформація, що 42-річний житель села Соболівка за місцем проживання незаконно зберігає зброю. Під час проведення санкціонованого обшуку у будинку підозрюваного поліція виявила арсенал зброї.

За місцем проживання у підозрюваного вилучили 8 одиниць ножів та штик-ніж, гранати Ф-1 та РГО, саморобний арбалет зі стрілою з металевим вістрям, самопал, гвинтівку з оптичним прицілом, 7 набоїв різного калібру та близько 30 г пороху.

За любов до зброї і незаконне її зберігання чоловікові "світить" до 7 років за гратами

Правопорушник пояснив, що зброя – це його захоплення. Частину з вилученого він виготовив власноруч у своєму гаражі. Походження іншої зброї та боєприпасів він не пояснює. Раніше чоловік в поле зору правоохоронців ніколи не потрапляв.

За любов до зброї і незаконне її зберігання чоловікові "світить" до 7 років за гратами

Зброя та боєприпаси вилучені та направлені на експертизу. Їхнє походження з’ясують слідчі.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 та ч. 2 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Затриманому загрожує до 7 років позбавлення волі.



Переглядів: 2566
Поширень: 0