12 серпня на автодорозі Гайсин-Іллінці нетверезий водій автомобіля «Опель Астра» виїхав за межі дорожнього покриття та допустив зіткнення з деревом. Внаслідок аварії на місці пригоди загинув 32-річний пасажир легковика, ще двоє людей травмовані.

Аварія сталась близько 23 години неподалік села Кисляк Гайсинського району. За попередніми даними, 24-річний водій не впорався з керуванням та з’їхавши на узбіччя, зіткнувся з деревом.

Окрім водія, в салоні автомобіля перебували троє пасажирів. Від отриманих тілесних ушкоджень один з чоловіків загинув на місці, двоє інших, віком 29 та 30 років - госпіталізовані до лікарні. Водій транспортного засобу не постраждав, під час проведення медичного огляду було встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На Вінниччині через п'яного водія загинув пасажир його автівки

Зараз чоловік затриманий в процесуальному порядку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув’язнення. Триває розслідування.



Переглядів: 2099
Поширень: 0