Близько двохсот пляшок та упаковок горілки, віскі та коньяку відомих торгових брендів вилучили працівники поліції у водія, який перевозив спиртне у багажнику та салоні легковика. Алкогольні напої вилучені та направлені на експертизу. Правоохоронці встановлюють джерело походження вилученої продукції.

14 серпня працівниками мобільної групи Муровано-Куриловецького відділення поліції за порушення Правил дорожнього руху був зупинений 31-річний житель Чернівецької області. Під час огляду автомобіля «ВАЗ» в салон та багажнику легковика поліцейські виявили картоні ящики з поліетиленовими та скляними пляшками.

Під час огляду спиртовмісного вантажу виявилось, що на пляшках відсутні марки акцизного збору. Загалом було виявлено 103 пляшки ємкістю 1 літр та 93 тетрапаки ємністю по 3 літри кожна. Перевозилось спиртне без будь-яких документів, які б свідчили про якість та походження даної продукції.

Поліцейські зупинили водія, який "придбав для власних потреб" липові спиртні напої - всього майже 400 літрів

За словами водія, спиртне він придбав та перевозив для власних потреб: на весілля та день народження.

Зразки вилученої продукції направлені на експертизу. Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Працівники поліції встановлюють джерело походження вилученого алкоголю.

Поліцейські зупинили водія, який "придбав для власних потреб" липові спиртні напої - всього майже 400 літрів

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, збут, транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.



Переглядів: 3279
Поширень: 0