Протягом декількох годин працівники поліції затримали зловмисника, який зламавши двері магазину, викрав з каси 700 гривень, алкогольні та тютюнові вироби на суму біля 3000 гривень. Раніше судимому за майнові злочини зловмисну загрожує до 6 років позбавлення волі.

15 травня до правоохоронців звернулася 37-річна власниця торгової точки. Жінка розповіла, що вночі невідомі обікрали її магазину. Зловмисники забрали 700 гривень з каси та товарів на суму близько 3000 гривень.

За підозрою у скоєні злочину працівниками поліції був затриманий 27-річний місцевий житель. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, а місяць тому, відносно нього до суду були направленні два кримінальних провадження з обвинувальними актами за скоєння крадіжок з магазинів.

Під час спілкування з поліцейським чоловік зізнався у скоєні злочину. Викрадені речі і кошти вилучені та повернуті власниці.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 1621
Поширень: 0